A tökéletes karácsonyi ajándék számodra

Mi lenne a legjobb karácsonyi ajándék számodra?

Olyasvalami, aminek őszintén tudnál örülni. Nem csak azért mosolyognál mikor kibontod a csomagot, mert úgy illik. És nem csak karácsonykor, hanem egy hónap múlva, sőt még egy év múlva is ugyanúgy örülnél. (Te még emlékszel mit kaptál tavaly karácsonykor?) Ami megoldja valamilyen égető problémádat. Amitől úgy érzed: végre!, ez is megoldódott, egy gonddal kevesebb. Mintha egy nagy zsák terhet vettek volna le a válladról. Úgy érzed, mint ha egy fárasztó, nehéz munka végére értél volna, és mint aki jól végezte dolgát, széles mosollyal az arcodon, elégedetten dőlsz hátra, és élvezed a jól megérdemelt nyugalmat. Jöhet a pihenés, a kikapcsolódás, szórakozás, mert megérdemled.

Hogyan juthatsz hozzá egy ilyen ajándékhoz?

Mivel ajándékról beszélünk, először is, az a kérdés, hogy kitől várhatsz ilyen ajándékot. A legjobb ajándékot attól várhatod, aki… Legjobban szeret? Ez nem feltétlenül igaz. Te mit vennél ajándékba távol élő testvéred kamasz lányának, akit nyilván nagyon szeretsz, de az elmúlt tíz évben, jó, ha ötször találkoztatok? Nem könnyű, ugye? Szóval, szerintünk, inkább attól várhatod a legeslegnagyszerűbb ajándékot, aki a legjobban ismer.

És ki ismer téged a legjobban? Te, magad. Nem igaz?

Tehát, ha idén sok kis, többnyire haszontalan apróság helyett valami igazán nagyszerű ajándékra vágysz, jobban teszed, ha ahelyett, hogy másokra várnál, magadnak szerzed be A karácsonyi ajándékod. Hacsak…nem ismersz valakit, aki szívesen venne tőled egy ajándéklistát, amiben megírod neki, mit szeretnél.

A legjobb karácsonyi ajándék Neked

Ha a számítógépeddel gondok vannak, lassú, időnként talán le is fagy, az biztosan sok bosszúságot okoz neked. Egy lassú gépen a számítógépezés nem szórakozás, hanem csak gyötrődés. Folyamatos idegeskedés amiatt, hogy nem úgy működik, ahogyan kellene. Ezért ideális karácsonyi ajándék lenne számodra egy újabb, jobb, gyorsabb számítógép, amivel gond nélkül Skype-olhatnál a szeretteiddel, végignézhetnéd az ismerőseid által feltöltött, megosztott videókat a Facebookon – egyetlen megállás nélkül elejétől a végéig -, és kedvedre szörfözhetnél a neten anélkül, hogy hosszasan várakoznál az oldalak betöltődésére. De egy gép sokba kerül. Vagy mégsem?

A megoldás: felújított számítógép! Kezdem az árral, mert úgyis arra kíváncsi mindenki: már 20.000 Ft-os nagyságrendért beszerezhető olyan gép, ami stabil, csendes és gyors. Elég gyors mindenhez, ami egy átlagos netezős felhasználáshoz kell és jó pár évig elég gyors is marad mindehhez. Villámgyors rendszertöltés, gyors programindulás, folyamatos, szakadozásmentes videólejátszás (normális netkapcsolat mellett persze). És….most jön a legjobb…GARANCIA! Legalább 1 év, de kérhető kettővel is. De ezek a gépek nem arról híresek, hogy tömegestül mennének tönkre. Mi 3 év alatt EGY esetben találkoztunk olyannal, ami garanciális időn belül elromlott – azt persze ki is cseréltük.

Szóval, ha igazán hasznos ajándékot szeretnél, gondolkozz el egy felújított számítógépen. Nézd meg a kínálatot és rendelj Ma: Szerdán (12.09.) egy egynapos akción van, ahol mindegyiknek az árából engedünk egy jókorát.

Katt ide a felújított gépekért!
által|2017-05-02T16:04:58+00:00december 7th, 2015|Hírek|0 hozzászólás

About the Author: