Az Avast Free Antivirus frissítése

 

A következő posztban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani az Avast vírusirtóval kapcsolatban. Régi ügyfeleink már biztosan tudják, de most elárulom Önnek is…szervizünkben bevett szokás, hogy gépet úgy nem adunk vissza, hogy ne telepítsük rá az ingyenesen használható Avastot. Na de mi a helyzet a program frissítésekor? Ekkor ugyebár már nem vagyunk ott Önnél, de a következő kis segítséggel, olyan könnyedén tudja majd frissíteni, mintha mi csináltuk volna!

Frissítéskor a következő kép fogja fogadni:

Keresse meg a pirossal kijelölt részt! Ügyeljen arra, hogy egyik checkboxban se legyen pipa! Ha ez kész van, kattintson a „TOVÁBB”-ra!

Ha a fenti képet látja, kattintson a pirossal bekeretezett részre! Fontos, hogy NE az ingyenes próbaidőszakra kattintsunk, mert azzal megkezdenénk az új előfizetést, mi pedig nem szeretnénk fizetni a végén! Ha mindent jól csinált, akkor a következő kép fogja fogadni:

Innentől kezdve pedig nincs más dolga, mint „X”-szel bezárni az ablakot. Ezzel az egyszerű kis segítséggel, pedig továbbra is védett lesz a gépe! ?