Házhozszállítás, beüzemelés2019-05-06T14:47:34+00:00

A webshopunkban szereplő termékeket kedvezményes áron szállítjuk ki az Ön által megadott címre, és a házhoz szállításhoz mellé adjuk az összeszerelést, üzembe helyezést, telepítést és a Garanciafutár szolgáltatást

A házhozszállítást és üzembe helyezést a következő településeken és azok környékén* végezzük: Budapest, Miskolc, Edelény, Mezőcsát, Kazincbarcika, Nyékládháza, Tiszaújváros.

Néhány fontos kérdés a rendeléssel és a házhoz szállítással kapcsolatban:

Mi történik a megrendelés után?

Rendelése után kapcsolatba lépünk Önnel telefonon és tájékoztatjuk, hogy a rendelése várhatóan melyik napon lesz készen a kiszállításra. (Átlagosan 1-3 munkanappal a megrendelés után). Amikor a megrendelt termékek megérkeztek hozzánk, ismét megkeressük Önt telefonon, hogy a kiszállítás időpontját egyeztessük, vagy hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy telephelyünkön átvehető a rendelés.

Ki kézbesíti a megrendelt árut?

A GLS futár, vagy a mi saját kollégánk.

Milyen előnyökkel jár az Ön számára az, ha mi visszük a csomagot?

A szállítást minden esetben informatikus szakember végzi, így Ön a következő előnyöket élvezheti:

  • Extra szolgáltatások: így olyan szolgáltatásokat tudunk Önnek nyújtani, amit más cégtől nem kaphat meg. Ilyen például a helyszíni üzembe helyezés.
  • Munkatársunk ingyenes tanácsadást nyújt, érdeklődhet tőle árakról, konfigurációkról, valamint közösen megtervezhetik az Ön jövőbeni informatikai fejlesztéseinek irányát.
  • Ez a legkényelmesebb az Ön számára. Álmai laptopjáért, vagy számítógépéért nem kell egy métert se megtennie, vagy a saját idejét áldoznia.

Belátható, hogy ezeket a lehetőségeket egy futárcég, vagy posta által történő kiszállításnál nem kaphatja meg!

Milyen fizetési módokat vehet igénybe?

Jelenleg készpénzben és utánvéttel lehet fizetni. A számlát a házhozszállítás esetén az azt végző kollégától kapja és készpénzes fizetés esetén neki is kell fizetnie. Személyes átvételkor a telephelyünkön szükséges fizetni. GLS szállítás esetén a csomag feladásakor megkapja emailben az elektronikus számlát.

Mennyibe kerül a házhoz szállítás és milyen extra szolgáltatásokat nyújtunk?

– Házhoz szállítás saját munkatárssal: A megrendelést kiszállítjuk előre egyeztetett időpontban – tehát nem úgy, mint egy futárszolgálatnál, ahol Ön csak annyit tud előre, hogy valamikor 8 és 16 óra között érkezik a csomag.

– Helyszíni üzembe helyezés: a megrendelt eszközöket Önnél kicsomagoljuk, az Ön igényei szerint elhelyezzük és bekapcsoljuk. Kérés esetén segítséget nyújtunk az eszköz használatához maximum 10 percben.

– Telepítés:  komplett konfigurációk vagy notebook-ok rendelése esetén a következőket telepítjük előre a gépre: operációs rendszer, meghajtó programok és minden olyan összetevő, amitől gépe használható és biztonságos lesz: irodai csomag, kodek csomag, lejátszó program, vírusirtó, böngésző-kiegészítők.

– Garanciafutár szolgáltatás

Mindezek ára (2017.09.11.-től): 7.990 Ft (az áfát tartalmazza!)

Mi az a Garanciafutár és milyen előnyökkel jár az Ön számára?

Ez a szolgáltatás jelentősen megkönnyíti az Ön helyzetét, ha garanciális időn belül meghibásodik egy tőlünk rendelt termék. Hiba esetén sem kell sehová vinnie a terméket, csak minket kell hívnia és előre egyeztetett időpontban a hibás terméket elszállítjuk, valamint a javított/kicserél termék visszaszállításáról is gondoskodunk. Jogos garanciális igény esetén mindezt ingyen biztosítjuk. Sőt: amennyiben a helyszínen kiderül, hogy melyik alkatrész a hibás, csak azt az alkatrészt visszük el és szerencsés esetben a gépe lehet, hogy anélkül anélkül az alkatrész nélkül is működőképes marad a javítás idejére

Mi a helyzet, ha kiderül, hogy nem jogos a garanciális igény?

Amennyiben a helyszínen kiderül, hogy a hiba pl. az operációs rendszer miatt lépett fel, 2.000 Ft kiszállási díjat kérünk el. Ha kéri a javítást, azt a mindenkori szerviz munkadíjinkon végezzük és a kiszállási díjat jóváírjuk.

Amennyiben az elszállítás után kiderül, hogy a hiba a megrendelőnek felróható okból következett be, a kiszállítás és visszaszállítás után 2.000 Ft-ot számlázunk ki.

*Az Ön lakhelyén elérhető ez a szolgáltatás?

Ezt könnyedén ellenőrizheti. Jelenleg a következő településekre szállítunk: Budapest, Alsózsolca, Arnót, Berente, Berzék, Bőcs, Bükkaranyos, Edelény, Emőd, Felsőzsolca, Folyás, Gesztely, Girincs, Harsány, Hejőbába, Hejőkeresztúr, Hejőkürt, Hejőpapi, Hejőszalonta, Hernádkak, Hernádnémeti, Igrici, Kazincbarcika, Kesznyéten, Kiscsécs, Kisgyőr, Kistokaj, Köröm, Mályi, Mezőcsát, Miskolc, Muhi, Nagycsécs, Nemesbikk, Nyékládháza, Onga, Ónod, Oszlár, Sajóbábony, Sajóecseg, Sajóhidvég, Sajókeresztúr, Sajólád, Sajóörös, Sajópálfala, Sajópetri, Sajószentpéter, Sajószöged, Sajóvámos, Szakáld, Szikszó, Szirma, Szirmabesenyő,  Tiszalúc, Tiszapalkonya, Tiszatarján, Tiszaújváros, Vatta