KKV2019-04-16T10:39:43+00:00

Vállalkozóként sok fontos dologgal kell foglalkoznia, de a számítógépekkel 5 évig nem! Asztali számítógép 5 év garanciával

Itt az új fáradhatatlan munkatárs, aki 5 évig garantáltan Önnel lesz és segíti cége fejlődését: egy olyan asztali számítógép, amit kifejezetten mikro-, kis- és középvállalkozások irodai igényeit figyelembe véve építettünk.

5 ok, amiért érdemes a KKV számítógépet választania:

 • 5 év garancia

  Minden KKV gépre 5 év garanciát adunk, így öt évig Önnek csak a cége növekedésére kell koncentrálnia.

 • Cseregarancia

  Ha egy otthoni számítógép elromlik, akkor hetekbe is telhet, mire a gyártó javítja, vagy kicseréli. Az Infofutár KKV géphez viszont azonnali cseregaranciát adunk: a hibás alkatészt a gép beérkezése után, vagy a helyszíni javítás során egyből cseréljük, így egy elromlott gép miatt nem áll a munka a szükségesnél tovább!

 • Villámgyors működés

  Akár 10 másodperc alatti indulás és azonnali program betöltés. Egy klikk és már meg is nyílt a böngésző, vagy a Word. Így a munkatársak a munkaidejüket nem azzal töltik, hogy arra várnak, hogy a gépük is kész legyen a munkára.

 • Villámgyorsan 5 év múlva is

  Figyelembe vettük az elmúlt 5 év informatikai fejlődési ütemét és így terveztük meg ezt a konfigurációt. Ennek köszönhetően még várhatóan 5 év múlva is ugyanolyan gyorsan működhet, mint új korában.

 • Csendes működés

  Talán nem is gondolná, de a számítógép monoton zúgása próbára teszi Ön és kollégái idegrendszerét és a munkaidő végére nem csak a napi feladatoktól érzik magukat fáradtabbnak. A KKV konfigurációt úgy terveztük, hogy a zajterhelés a lehető legkisebb legyen, így a nap végére is mindenki frissebb lesz, mint eddig!

Napi 30 perccel több szabadidő Önnek, napi 30 perccel hatékonyabb munkaidő kihasználás a kollégáinak!

Egy régi, lassú gépnél ha összeadjuk a gép indulásának, a programok indításának és az ablakváltásokkor bekövetkező újratöltések idejét, akkor akár napi 30 perc is kijöhet. Spórolja meg ezt az időt saját maga számára a KKV számítógéppel!

30 perc

Vásárlóink mondták:

Tavaly vettünk számítógépet az Infofutártól, mindent felraktak rá, amit kértünk

Virágh Péter, Opus Team Kft.

Folyamatosan bővülő csapatunknak évek óta vásárolunk számítógépeket az Infofutártól. Eddig mindegyik gyors volt és kiállták az idő próbáját.

Az új gépünk az üzlet teljes ügymenetét ellátja (rendelések, számlázás, stb.) Ha reggel bekapcsoljuk, nem kell perceket várni, hogy egy számlát meg tudjunk írni rajta.

Vincze Zoltán, Csokivarázs Édesség Szaküzlet

Annyira elégedettek voltunk a cégbe vett gépekkel, hogy végül ilyet kértünk otthonra is.

Ilyen gyors a KKV gép:

Megrendelés 4 egyszerű lépésben!

1. Monitorral, vagy anélkül kéri? 2. Válasszon operációs rendszert. 3. Válasszon irodai programcsomagot. 4. Véglegesítés, adatok megadása.

Megrendelés 4 egyszerű lépésben!

1. Monitorral, vagy anélkül kéri? 2. Válasszon operációs rendszert. 3. Válasszon irodai programcsomagot. 4. Véglegesítés, adatok megadása.

Ez történik a rendelés után:

Összeszerelés

A megrendelés után kollégáink elkezdik összeszerelni az Ön új gépét

Telepítés

Az összeszerelés után minden gépet Windows 10-zel telepítünk azért, hogy a működését ellenőrizzük. Erre egy próba Windows-t használunk, ami bármikor végleges Windows-á licencelhető, azaz nem adunk meg termékkulcsot. Feltelepítjük a lehető legfrissebb meghajtó programokat és egy ingyenes vírusvédelemmel is ellátjuk. A telepítés után felrakjuk az összes elérhető frissítés csomagot is, az Ön új gépe NEM fog az átadás után órákon keresztül frissítéseket letölteni és installálni!

Tesztelés

A telepítés után 30 percig stressz teszteljük a gépet, azaz olyan programokat indítunk rajta, amiknek a futtatása a gép összes erőforrását felhasználják. Ilyen igénybevétel Önnél várhatóan sosem lesz és ha ezt hiba nélkül teljesíti a gép, akkor nyugodt szívvel adjuk át Önnek!

Átadás

A gép átadásra kész: ha szállítást választott, akkor az átadás után a helyszínen be is üzemeljük és a régi gépéről átmásoljuk az adatokat az újra. Így nem kell az adatok miatt aggódnia és az új géppel onnan folytathatja munkát, ahol a régivel abbahagyta!

A KKV asztali számítógép specifikációi:

 • Gigabyte, vagy Asus gyártmányú H310M chipsettel szerelt Micro-ATX alaplap (a gyártó beszerzés függő)
  • integrált hang, USB3.1, SATA3, integrált hálózat, integrált VGA hagyományos és HDMI monitor csatlakozóval.
 • Intel Pentium Gold G5400 processzor (2 mag, 4 szál, 3,7GHz, 4MB Cache)
 • Kingston gyártmányú 8 GByte-os, 2400 MHz-es DDR4 memória
 • Samsung, vagy Kingston gyártmányú 120 GByte-os SSD
 • Western Digital gyártmányú 1 TB méretű merevlemez
 • Chieftec XT-01B-450GPB ház 450W-os tápegységgel
 • DVD író

Rendeljen most!

Szeretnék KKV asztali számítógépet monitor nélkül!

 • A gép ára: 89.990 Ft + áfa
Kérem az új gépem 5 év garanciával!

Monitort is szeretnék az új KKV asztali számítógépemhez!

A következő oldalon választhat monitort!

Kérem az új gépem monitorral!