Megoldások mikrovállalkozások számára2017-05-02T16:04:58+00:00

1.: Mennyi veszteséget jelentene az Ön cége számára, ha számítógépe pont a legrosszabb pillanatban hibásodna meg?

Ha például üzlete van és a gép nélkül nem tudja kiszolgálni a vevőket. Ha például az év megrendeléséhez kellene határidőre elküldeni egy anyagot. Mennyit bukna?

Amennyiben nincs állandó informatikai partnere, elkezdene keresni valakit. De vajon hány hívás után talál olyan céget, amelyik azonnal ki tud küldeni valakit? Vajon mennyi ideig tartana, míg az illető odaér? Mennyi ideig veszítené folyamatosan a pénzt, ami az Öné lehetne?

Ha van állandó informatikai partnere, akkor egy fokkal jobb a helyzet. De mégis mennyi idő alatt szoktak ők odaérni cége telephelyére?

Mi tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor azonnal kell a segítség. És mi legtöbbször tudunk is perceken belül segíteni a partnereinknek. Csodát persze mi sem teszünk és a KRESZ-t sem hágjuk át. Akkor mégis hogyan lehetséges? Távoli belépéssel, amit Ön engedélyez és ellenőriz!

Szerződéses partnereink számára a távoli belépéssel biztonságos és gyors megoldást kínálunk. Csatlakozzon Ön is,  hogy a legkevesebb veszteséget kelljen elszenvednie egy esetleges informatikai hiba esetén!

Ingyenes kipróbálási lehetőség!

Most ingyen és kötelezettségektől mentesen kipróbálhatja szolgáltatásunkat. Ha már régóta bosszantja egy apró hiba, vagy már időszerű lenne valamelyik programjának a frissítése, akkor itt a megoldás! Jelentkezzen a szolgáltatás kipróbálására és kap tőlünk 20 perc ingyen javítást!

Tovább a jelentkezési lapra!

 

2.: Mennyi kiadást jelentene az Ön cége számára, ha a számítógépe végleg bedöglene és ki kellene cserélni?

A legtöbb mikrovállalkozás számára az ilyen váratlan kiadások mindig rosszkor jönnek. Nem lenne fantasztikus, ha egy ilyen váratlan kiadást drasztikusan, legalább 50%-al le tudna csökkenteni? Az általunk 1 év garanciával forgalmazott márkás (Dell, IBM, HP, Fujitsu-Siemens) használt számítógépekkel ez lehetséges. Ugyanazt a teljesítményt kaphatja jóval kedvezőbb áron, mint egy új géppel! Ez persze azt is jelenti, hogy ugyanannyi pénzért, mint amennyibe egy új gép kerülne, nagyobb teljesítményűt is kaphat.

Ráadásul ezekhez a készülékekhez jóval kedvezőbb áron tudunk jogtiszta Windows-t biztosítani, mint egy új PC-hez, így könnyen és kedvező áron juthat legális szoftverekhez!

Kattintson ide, vagy a képre és tekintse meg aktuális ajánlatainkat a webshopban!

hasznalt_gepes

Szolgáltatásunk a következő településeken és azok környékén* vehető igénybe: Edelény, Mezőcsát, Kazincbarcika, Nyékládháza, Miskolc, Polgár, Szikszó, Tiszaújváros.]

Kérdése van? Kattintson az elérhetőségeinkért!

*Teljes településlista: Alsózsolca, Arnót, Berente, Berzék, Bőcs, Bükkaranyos, Edelény, Emőd, Felsőzsolca, Folyás, Gesztely, Girincs, Harsány, Hejőbába, Hejőkeresztúr, Hejőkürt, Hejőpapi, Hejőszalonta, Hernádkak, Hernádnémeti, Igrici, Kazincbarcika, Kesznyéten, Kiscsécs, Kisgyőr, Kistokaj, Köröm, Mályi, Mezőcsát, Miskolc, Muhi, Nagycsécs, Nemesbikk, Nyékládháza, Onga, Ónod, Oszlár, Polgár, Sajóbábony, Sajóecseg, Sajóhidvég, Sajókeresztúr, Sajólád, Sajóörös, Sajópálfala, Sajópetri, Sajószentpéter, Sajószöged, Sajóvámos, Szakáld, Szikszó, Szirma, Szirmabesenyő,  Tiszalúc, Tiszapalkonya, Tiszatarján, Tiszaújváros, Vatta