A stresszoldó tablet.

Ezek a termékfejlesztők mindig kitalálnak valamit. Számítógép, laptop, táblagép, okostelefon… Minek ez a sok gép, mikor egy hagyományos asztali gépen az íróasztalnál ülve is lehet internetezni? És különben is, ki tudná megmondani, mi a különbség ezek között? A számítógép szaküzlet eladóján kívül.

Hát mi. Mi megtudjuk mondani, és szívesen el is magyarázzuk.

Az asztali gép és a hordozható számítógépek (laptop, tablet) között úgy tudnánk érzékeltetni a különbséget, mint egy vonalas és egy mobiltelefon között. Mindkettővel lehet telefonálni, de a vonalas telefont csak akkor tudja használni, ha épp otthon van. És, hogy mi a különbség a laptop és a tablet között? Ha olvasni támad kedved, te mit vinnél magaddal egy 1.000 oldalas lexikon méretű és súlyú könyvet vagy egy kis alakút, amely egy női táskában is elfér?

Ha te csak és kizárólag otthonról internetezel, csak ritkán kapcsolod be a géped, és akkor is csak munkára használod, akkor neked nincs szükséged tabletre.
De ha szeretsz jönni-menni, gyakran utazol, fontosnak tartod, hogy ápold a kapcsolatot a barátaiddal és rokonaiddal, naponta használod az internetet, érdekel, hogy mit történik a nagyvilágban, de nem punnyadsz minden este a TV előtt, és ahhoz sem érzel kedvet, hogy valamennyi újságra és magazinra előfizess, akkor próbáld ki a tabletet. Szeretni fogod.

Már csak azért is, mert a tablet csökkenti a stresszt.
Rengeteg fölösleges bosszankodástól megkímél. Már megint nem találsz egyetlen érdekes műsort sem a TV-ben? Sebaj, legalább el tudod olvasni azt az érdekes cikket, amit a múltkor láttál, vagy végre hozzákezdhetsz az egy hete letöltött könyv olvasásához. Több órás utazás? Kikapcsolódás. Fél órás várakozás? Nem gond. És még hosszasan sorolhatnánk azokat a szituációkat, amelyek eddig kellemetlenséget okoztak, egy tablettel a táskádban viszont egész más megvilágításba kerülnek.

tablet_használat

Ha eldöntötted, hogy szeretnél egy tabletet, mert megérdemled, vagy mert egy kedves ismerősöd megérdemli, akkor már csak 3 kérdésre kell megtalálnod a választ ahhoz, hogy a tiéd lehessen: Milyet? Mennyiért? Honnan?

Ne kutass tovább, itt találod a választ:
https://infofutar.hu/uzlet/tabletek-2/samsung-galaxy-tab-3-lite-8gb-7-wifi-feher-sm-t110/
A Samsung Galaxy Tab 3 Lite azért kitűnő választás, mert könnyed, nőies külseje egy 2 magos processzort takar, az sem zavarja, ha percenként hozol újabb döntést arról, hogy épp mihez lenne kedved, vagy hogy egyszerre 4 dolgot csinálsz. Operációs rendszere megbízható, 2 éves garancia van rá, 1 GB-os memóriája egy nőével vetekszik, 8GB-os tárhelyébe pedig bőven pakolhatsz.
És igen, tényleg csak ennyibe kerül.
A szállítás miatt se fájjon a fejed. Nem kell hetekig várnod, hogy megkapd a csomagot. Az Infofutár 3 munkanapon belül kiviszi akkor, amikor neked jó. És be is üzemeli. Biztos jobb dolgod is van annál, mint hogy, a kezelési útmutatót olvasgasd esténként.

De vigyázat, az akció csak 2 napig tart.

által|2017-05-02T16:04:59+00:00december 4th, 2014|Hírek|0 hozzászólás

About the Author: