Laptop javítás az Ön Otthonában2017-05-02T16:04:57+00:00

Laptop javítás az Ön Otthonában!

Szabaduljon meg az időrabló cipekedéstől – ezentúl nem kell tűkön ülve napokig várnia a szervizre!

0 Ft-os kiszállási díj!

A teljes szolgáltatási területünkön, az összes településen, a legkisebbtől, a legnagyobbig.

0 Ft-os kiszállási díj!

Az Otthoni laptop javíttatás a legkényelmesebb és a legbiztonságosabb az Ön számára. Ráadásul mindezt 0 Ft-os kiszállási díjjal veheti igénybe.

Expressz kiszállás!

Amennyiben 10:00-ig telefonál, még aznap kiszállunk Önhöz!

Expressz kiszállás, akár már a bejelentés napján!

Nem csak a laptopjából hajtunk ki nagyobb sebességet, hanem saját magunkból is: Rendeljen javítást délelőtt 10 óráig és garantáltan még aznap kiszállunk Önhöz! (Kivéve Adventi időszakban)

100% garancia!

Nem csak a hardveres javításokra.

100% pénzvisszafizetési garancia

A garancia egyedülálló módon nem csak az alkatrész cserével járó javításokra, hanem minden javításra, így a szoftveres javításokra is igénybe vehető. Ha Ön nem elégedett a javítás eredményével, csak jeleznie kell és visszafizetjük Önnek a javítás munkadíját.
  • Nincs kiszállási díj!

  • Nincs óradíj!

  • Tervezhető költségek!

  • 100% kényelem!

Telefonáljon most!    20/295-6414

A hívásokat munkanapokon 9:00 és 17:00 között tudjuk fogadni.

– Ha a laptop miatt elmaradt a Skype beszélgetés egy távol élő rokonnal, baráttal,

– Ha nem halad a munkájával,

– Ha nem megy a net,

– Ha lassú, ha lefagy, vagy ha nem indul a gépe,

akkor válassza a házi szerviz szolgáltatást az Infofutártól – laptopját Otthonában javítjuk a lehető leggyorsabb kiszállással!

hazi-szerviz

100% kényelem és biztonság – o Ft kiszállási díj

0ftkiszállásAz Otthoni laptop javíttatás a legkényelmesebb és a legbiztonságosabb az Ön számára: Ha minket hív, nem kell cipekednie és várnia a javítás eredményére, majd újra a szervizbe fáradnia a gép visszaszállításához. A javítás eredményét azonnal élvezheti. Az adataitól sem kell megválnia egy percre sem. Ráadásul mindezt 0 Ft-os kiszállási díjjal veheti igénybe.

Nagyobb fokozatra kapcsolunk

expressA laptopok nagy részén, így valószínűleg az Önén is, 10-50%-os sebesség többletet lehet elérni egy szoftveres karbantartással. Sokszor még ennél is nagyobb gyorsulás érhető el egyetlen, pár ezer forintos alkatrész kicserélésével, fejlesztésével. Ne elégedjen meg azzal, hogy a gép indulása alatt még van idő elmosogatni, vagy elkészíteni egy kávét! Ne legyen a videó nézés álló képkockák megtekintése! Keltse új életre laptopját velünk, kevesebbért, mint hinné! Felejtse el, hogy a fejlesztés több tízezer forintos költséget jelent – léteznek sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldások. Nem csak a laptopjából hajtunk ki nagyobb sebességet, hanem saját magunkból is: Rendeljen javítást délelőtt 10 óráig és garantáltan még aznap kiszállunk Önhöz! (Adventi időszakban ez utóbbit nem tudjuk garantálni)

100% garancia – 0% kockázat

garanciaSokra tartjuk Ügyfeleink bizalmát, ezért munkánkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ami egyedülálló módon nem csak az alkatrész cserével járó javításokra, hanem minden javításra, így a szoftveres javításokra is igénybe vehető. Ha Ön nem elégedett a javítás eredményével, csak jeleznie kell és visszafizetjük Önnek a javítás munkadíját. (További részletek a Gyakran Ismételt Kérdésekben.)

Még 3 ok, amiért érdemes minket választani a hagyományos szervizek helyett

zöldpipa Vannak feladatok, pl. internet beállítás, amik nehezen végezhetőek el hibátlanul egy szervizből. Az ilyen beállítások csak a helyszínen oldhatók meg 100%-os biztonsággal.
zöldpipa A javítás alatt végig szem előtt vagyunk. Kizárt, hogy bármit is lemásoljunk a gépéről, vagy hogy többet fizettessünk ki az elvégzett munka ellenértékénél.
zöldpipa Ha több eszköz kommunikál egymással (pl. laptop és nyomtató, laptop és router, vagy több gép a hálózaton keresztül) nem mindig egyértelmű, hogy melyiknél is van a hiba. Ilyen esetekben még az is elképzelhető, hogy Önnek többször is el kell mennie a szervizbe, mindig más eszközzel. Ilyen nálunk nincs! Ha minden eszköz egy helyen van, egyértelműen meg tudjuk mondani, hogy melyik a hibás.

Önnél is elérhetőek vagyunk? Ellenőrizze a térképen!

Szolgáltatásaink a kék sávval fedett területen érhetőek el

Mennyibe kerül?

Nálunk nem kell azon aggódnia, hogy meddig tart a javítás, mert nem idő alapú az elszámolás, nem óradíjjal dolgozunk. Fix díjrendszert alkalmazunk két csomaggal. Ez azt jelenti, hogy nálunk egy javítás akkor sem kerül aránytalanul sokba, ha esetleg időben elhúzódik. Amikor Ön felhív minket, mi pontosan megmondjuk, hogy a javítás munkadíja maximum mennyi lehet, így előre tervezheti költségeit és nem érheti meglepetés a munka elkészültekor. Azzal sem kell törődnie, hogy milyen messze lakik a szervizünktől, mert a teljes területünkön egységesen a

Kiszállási díj: 0 Ft

Telefonáljon most!    20/295-6414

A hívásokat munkanapokon 9:00 és 17:00 között tudjuk fogadni.

“De nekem van egy ismerősöm, aki majd megjavítja”

Gondolkozzon el kérem egyetlen kérdésen!

Képzelje el, hogy elromlik a mosógépe. Ön kire bízná a javítást? Egy profira, aki napi szinten javít gépeket, vagy a szomszéd srácra, akinek annyi köze van a mosógéphez, hogy náluk is van, néha talán be is kapcsolja és egyszer már anyu kérésére meghúzta a bekötő cső csatlakozóját?

Ugyanez a helyzet a laptopokkal is: lehet, hogy van az ismerősi körben olyan, aki „ért hozzá, mert legutóbb is magának javította”, de attól még nem biztos, hogy az Ön problémáját is meg tudja oldani. A „hozzáértő” ismerős lehet, hogy csak néhány havonta, vagy fél évente javít laptopokat és ennyi idő ebben a szakmában nagyon sokat számít. Szakembereink naponta találkoznak a legkülönfélébb hibákkal és olyan dolgokat is észrevehetnek, amit a hobbi-javítók nem biztos. Ez a javítás idejét és költségét is csökkentheti. Bízza gépét mindig szakemberre!

“De az én gépemmel most nincs gond”

Lehet, hogy üzenetünk olyankor találja meg Önt, amikor a laptopjával nincs semmi probléma. Kérem, mentse el a telefonszámunkat valamilyen beszédes névvel, pl.: „Házi laptop szerviz”. Így akkor fordulhat hozzánk, amikor éppen szüksége van a szolgáltatásunkra.

 

Nem olyan súlyos a baj? Akkor javítsa meg a Ön a saját gépét!

kukacNéhány esetben Ön is megpróbálkozhat a gépe javításával és ehhez mi most segítséget nyújtunk!  Vannak egyszerűen kezelhető hibák, amikor csak egy szoftvert kell lefuttatnia, vagy lecserélnie a laptopján és az máris megoldja a gondot. Persze ezt Önnek eddig senki nem mondta, de mi most  eláruljuk a titkokat. Iratkozzon fel email sorozatunkra és nem csak hasznos tippeket kap, de pontról pontra meg is mutatjuk az egyes műveleteket képek formájában.

*Teljes településlista: Alsózsolca, Arnót, Berente, Berzék, Bőcs, Bükkaranyos, Edelény, Emőd, Felsőzsolca, Folyás, Gesztely, Girincs, Harsány, Hejőbába, Hejőkeresztúr, Hejőkürt, Hejőpapi, Hejőszalonta, Hernádkak, Hernádnémeti, Igrici, Kazincbarcika, Kesznyéten, Kiscsécs, Kisgyőr, Kistokaj, Köröm, Mályi, Mezőcsát, Miskolc, Muhi, Nagycsécs, Nemesbikk, Nyékládháza, Onga, Ónod, Oszlár, Polgár, Sajóbábony, Sajóecseg, Sajóhidvég, Sajókeresztúr, Sajólád, Sajóörös, Sajópálfala, Sajópetri, Sajószentpéter, Sajószöged, Sajóvámos, Szakáld, Szikszó, Szirma, Szirmabesenyő,  Tiszalúc, Tiszapalkonya, Tiszatarján, Tiszaújváros, Vatta”