Számítógép javítás az Ön otthonában2019-03-20T10:09:35+00:00

Otthonszámítógép javítás: gyorsabb és kényelmesebb, mintha szervizbe vinné; szakszerűbb, mintha az ismerősére bízná!

Cipekedés és várakozás mentes szerviz Miskolcon, Tiszaújvárosban, Kazincbarcikán és környékükön.

Telefonáljon most! Kattintson ide a számunkért!

– Ha a számítógépe miatt elmaradt a Skype beszélgetés egy távol élő rokonnal, baráttal,

– Ha nem tud napok óta játszani a kedvenc játékával,

– Ha nem halad a munkájával,

– Ha nem megy a net,

– Ha lassú, ha lefagy, ha vírusos, vagy ha nem indul a gépe,

akkor válassza az otthoni szerviz szolgáltatást az Infofutártól – számítógépét Önnél javítjuk a lehető leggyorsabb kiszállással!

Tapasztalatunk szerint 20 informatikai hibából 19 Otthoni körülmények között is elhárítható, ha egy megfelelően felkészült és felszerelt informatikus végzi a javítást. Az otthoni javítás nem jár rendetlenséggel, vagy kosszal!

hazi-szerviz

100% kényelem és biztonság – akár 0 Ft kiszállási díj

0ftkiszállásAz Otthoni számítógép javíttatás a legkényelmesebb és a legbiztonságosabb az Ön számára: Ha minket hív, nem kell cipekednie és várnia a javítás eredményére, majd újra a szervizbe fáradnia a gép visszaszállításához. A javítás eredményét azonnal élvezheti. Az adataitól sem kell megválnia egy percre sem. Ráadásul mindezt akár 0 Ft-os kiszállási díjjal veheti igénybe.

Nagyobb fokozatra kapcsolunk

expressA számítógépek nagy részén, így valószínűleg az Önén is, 10-50%-os sebesség többletet lehet elérni egy szoftveres karbantartással. Sokszor még ennél is nagyobb gyorsulás érhető el egyetlen, pár ezer forintos alkatrész kicserélésével, fejlesztésével. Ne elégedjen meg azzal, hogy a gép indulása alatt még van idő elmosogatni, vagy elkészíteni egy kávét! Ne legyen a videó nézés álló képkockák megtekintése! Keltse új életre számítógépét velünk, kevesebbért, mint hinné! Felejtse el, hogy a számítógép fejlesztése több tízezer forintos költséget jelent – léteznek sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldások. Nem csak a számítógépéből hajtunk ki nagyobb sebességet, hanem saját magunkból is: Rendeljen javítást délelőtt 10 óráig és garantáltan még aznap kiszállunk Önhöz! (Adventi időszakban ez utóbbit nem tudjuk garantálni)

100% garancia – 0% kockázat

garanciaSokra tartjuk Ügyfeleink bizalmát, ezért munkánkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ami egyedülálló módon nem csak az alkatrész cserével járó javításokra, hanem minden javításra, így a szoftveres javításokra is igénybe vehető. Ha Ön nem elégedett a javítás eredményével, csak jeleznie kell és visszafizetjük Önnek a javítás munkadíját. (További részletek a Gyakran Ismételt Kérdésekben.)

Hosszabb nyitvatartás

10943169_757402297648180_1878235636_o

Nehezen tudja megoldani, hogy Otthon legyen a javításkor? Szabadságot kellene kérnie ehhez, vagy el kellene kéredzkednie a munkahelyéről? Nálunk erre is van megoldás: minden héten Kedden és Csütörtökön késői kiszállást is vállalunk. Akár 18:30-ra is kérheti a javítás kezdetét.

Figyelem! A késői kezdés lehetősége nem befolyásolja a telefonos elérhetőségünket. A telefonhívásokat munkanapokon 9:00 és 17:00 között fogadjuk!

Kik vagyunk, mit érdemes tudni rólunk?

Az Infofutár már 2011 óta van jelen egyre bővülő szolgáltatási területén. Induláskor még FlexComp néven találkozhattak velünk a Tisztelt Ügyfelek, de 2014-ben egy könnyebben megjegyezhető nevet kerestünk: ez lett az Infofutár. Kezdetben csak néhány településen működtünk, de ma már Borsod megye nagy részén és Hajdú-Bihar egyes területein is megtalálhatóak vagyunk.

A csapatunk:

img_0924

Tóth Tamás szervizes, Lövei Henrietta ügyfélszolgálatos, az Infofutár hangja, aki a hívások 95%-át felveszi és Héczei Ádám szervizes.

Az elmúlt években több mint ezren tiszteltek meg bennünket bizalmukkal, nhányuk véleményét lejjebb megtalálja. Működésünk során sok céggel, szervezettel is kapcsolatba kerültünk, sokan visszatérő partnereink lettek. Ilyenek pl.:

Tiszaújvárosi Triatlon Klub

Garden Panzió (Tiszaújváros)

kavefozomiskolc.hu

Palatinus Fürdőszobaszalon Miskolci üzlete

Panoráma Vendégház (Miskolctapolca)

LSM Látványsport-Menedzsment Kft

Újságoktól is kérték már ki véleményünket, a megjelent cikkek ide, ide, vagy ide kattintva nyílnak meg. 

Ügyfeleink mondták:

Még 3 ok, amiért érdemes minket választani a hagyományos szervizek helyett

zöldpipa

 

Vannak feladatok, pl. internet beállítás, amik nehezen végezhetőek el hibátlanul egy szervizből. Az ilyen beállítások csak a helyszínen oldhatók meg 100%-os biztonsággal.

 

zöldpipa

 

A számítógép javítás alatt végig szem előtt vagyunk. Kizárt, hogy bármit is lemásoljunk a gépéről, vagy hogy többet fizettessünk ki az elvégzett munka ellenértékénél.

 

zöldpipa

 

Ha több eszköz kommunikál egymással (pl. számítógép és nyomtató, számítógép és router, vagy több számítógép a hálózaton keresztül) nem mindig egyértelmű, hogy melyiknél is van a hiba. Ilyen esetekben még az is elképzelhető, hogy Önnek többször is el kell mennie a szervizbe, mindig más eszközzel. Ilyen nálunk nincs! Ha minden eszköz egy helyen van, egyértelműen meg tudjuk mondani, hogy melyik a hibás.

Önnél is elérhetőek vagyunk? Ellenőrizze a térképen!

Szolgáltatásaink a kék sávval fedett területen érhetőek el

Mennyibe kerül?

Nálunk nem kell azon aggódnia, hogy meddig tart a javítás, mert nem idő alapú az elszámolás, nem óradíjjal dolgozunk. Fix díjrendszert alkalmazunk két csomaggal. Ez azt jelenti, hogy nálunk egy javítás akkor sem kerül aránytalanul sokba, ha esetleg időben elhúzódik. Amikor Ön felhív minket, mi pontosan megmondjuk, hogy a javítás munkadíja maximum mennyi lehet, így előre tervezheti költségeit és nem érheti meglepetés a munka elkészültekor.

Telefonáljon most! Kattintson ide a számunkért!

“De nekem van egy ismerősöm, aki majd megjavítja”

Gondolkozzon el kérem egyetlen kérdésen!

Képzelje el, hogy elromlik a mosógépe. Ön kire bízná a javítást? Egy profira, aki napi szinten javít gépeket, vagy a szomszéd srácra, akinek annyi köze van a mosógéphez, hogy náluk is van, néha talán be is kapcsolja és egyszer már anyu kérésére meghúzta a bekötő cső csatlakozóját?

Ugyanez a helyzet a számítógépekkel is: lehet, hogy van az ismerősi körben olyan, aki „ért hozzá, mert legutóbb is magának javította”, de attól még nem biztos, hogy az Ön problémáját is meg tudja oldani. A „hozzáértő” ismerős lehet, hogy csak néhány havonta, vagy fél évente javít számítógépeket és ennyi idő ebben a szakmában nagyon sokat számít. Szakembereink naponta találkoznak a legkülönfélébb hibákkal és olyan dolgokat is észrevehetnek, amit a hobbi-javítók nem biztos. Ez a javítás idejét és költségét is csökkentheti. Bízza gépét mindig szakemberre!

“De az én gépemmel most nincs gond”

Lehet, hogy üzenetünk olyankor találja meg Önt, amikor a számítógépével nincs semmi probléma. Kérem, mentse el a telefonszámunkat valamilyen beszédes névvel, pl.: „Otthoni számítógép szerviz”. Így akkor fordulhat hozzánk, amikor éppen szüksége van a szolgáltatásunkra.

Nem olyan súlyos a baj? Akkor javítsa meg a Ön a saját gépét!

kukacNéhány esetben Ön is megpróbálkozhat a gépe javításával és ehhez mi most segítséget nyújtunk!  Vannak egyszerűen kezelhető hibák, amikor csak egy szoftvert kell lefuttatnia, vagy lecserélnie a számítógépen és az máris megoldja a gondot. Persze ezt Önnek eddig senki nem mondta, de mi most  eláruljuk a titkokat. Iratkozzon fel email sorozatunkra és nem csak hasznos tippeket kap, de pontról pontra meg is mutatjuk az egyes műveleteket képek formájában.

*Teljes településlista: Alsózsolca, Arnót, Berente, Berzék, Bőcs, Bükkaranyos, Edelény, Emőd, Felsőzsolca, Folyás, Gesztely, Girincs, Harsány, Hejőbába, Hejőkeresztúr, Hejőkürt, Hejőpapi, Hejőszalonta, Hernádkak, Hernádnémeti, Igrici, Kazincbarcika, Kesznyéten, Kiscsécs, Kisgyőr, Kistokaj, Köröm, Mályi, Mezőcsát, Miskolc, Muhi, Nagycsécs, Nemesbikk, Nyékládháza, Onga, Ónod, Oszlár, Polgár, Sajóbábony, Sajóecseg, Sajóhidvég, Sajókeresztúr, Sajólád, Sajóörös, Sajópálfala, Sajópetri, Sajószentpéter, Sajószöged, Sajóvámos, Szakáld, Szikszó, Szirma, Szirmabesenyő,  Tiszalúc, Tiszapalkonya, Tiszatarján, Tiszaújváros, Vatta”