Úr Isten, mit vegyek a szülőknek karácsonyra?

Közelednek az Ünnepek, ilyenkor egyre többször kérdezik egymástól az emberek: mit vegyek ennek, mit vegyek annak? Talán a legnehezebb a szülőknek karácsonyi ajándékot választani. Van, aki gyűjti egész évben az ötleteket, hogy aztán feltegye magának a kérdést: „jajj mi is volt az, amit Anyu nyáron mondott, hogy kéne neki”?

Persze vannak a „jól bevált” ajándék ötletek, a zokni-sál-nyakkendő kombinációk és a különböző ajándékcsomagok, de valljuk be, ezek nem az igaziak: Anyukád nem fogja 5 év múlva azt mondani, hogy „tudod, az volt az a karácsony, amikor azt a szép fa-tusfürdős csomagot kaptam tőled”

Szóval kellene valami. Valami emlékezetes és lehetőleg hasznos.

Tudtad, hogy az 50-es, 60-as korosztályból egyre többen interneteznek? Emaileznek, Facebook-olnak, híreket olvasnak, Skype-olnak a gyerekekkel/unokákkal. Lehet, hogy már a Te szüleidet is elérte ez a hullám. De nem mindegy, hogy ezt min teszik. Sajnos sokszor látunk olyat, hogy a család kiszolgált, jellemzően Windows XP-t futtató, ma már gyenge teljesítményű gépét öröklik meg az idősebbek. Ezzel több baj is van: lassú, instabil, szinte már több vele a gond, mint amennyi örömét leli benne a felhasználó. A mi cégünk alapvetően számítógép javítással foglalkozik:

Láttunk már olyan nagymamát, aki azért sírt, mert este 7-re meg volt beszélve a családdal a Skype-olás, de a gép elromlott és a néni megijedt, hogy elmarad a beszélgetés. Ugye nem szeretnéd, hogy a Te szüleid így járjanak?

Szóval, ajándék: hogyan tehetnéd a szüleidnek problémamentessé a digitális korszakot? Mondjuk egy olcsóbb tablettel? Áááá, annak olyan kicsi a kijelzője, nem valószínű, hogy megfelel nekik.

A megoldás: felújított számítógép! Kezdem az árral, mert úgyis arra kíváncsi mindenki: már 20.000 Ft-os nagyságrendért beszerezhető olyan gép, ami stabil, csendes és gyors. Elég gyors mindenhez, ami egy átlagos netezős felhasználáshoz kell és jó pár évig elég gyors is marad mindehhez. Villámgyors rendszertöltés, gyors programindulás, folyamatos, szakadozásmentes videólejátszás (normális netkapcsolat mellett persze). És….most jön a legjobb…GARANCIA! Legalább 1 év, de kérhető kettővel is. De ezek a gépek nem arról híresek, hogy tömegestül mennének tönkre. Mi 3 év alatt EGY esetben találkoztunk olyannal, ami garanciális időn belül elromlott – azt persze ki is cseréltük.

Szóval, ha igazán hasznos ajándékot szeretnél adni, gondolkozz el egy felújított számítógépen. Nézd meg a kínálatot és rendelj Ma: Szerdán (12.09.) egy egynapos akción van, ahol mindegyiknek az árából engedünk egy jókorát.

Katt ide a felújított gépekért!
által|2017-05-02T16:04:58+00:00december 6th, 2015|Hírek|0 hozzászólás

About the Author: